• Начало
  • Декларация за съгласие за обработване на лични данни

Декларация за съгласие за обработване на лични данни

Декларация за съгласие за обработване на лични данни в съответствие с чл. 7 ОТ РЕГЛАМЕНТ 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА

Съгласявам се, че моите лични данни, по-специално име, адрес и имейл адрес, се обработват  за изпълнение на договор на закупени стоки или поръчани услуги, както и за изпращане на информационни и рекламни съобщения за продукти и услуги. С настоящото давам съгласието си за периода, необходим за осъществяване на пред-договорните или договорните отношения между мен и след това за по-краткия или: 1) предвидения срок за съхранение на договорни документи по данъчното и счетоводното законодателство за период от 5 години .

 

Информиран съм, че мога да оттегля съгласието си по всяко време, като изпратя имейл до [email protected] и че моето искане може да накара администратора да преустанови обработването на личните ми данни, стига такова обработване да е наложено на друго правно основание като изпълнение на императивни задължения на администратора или обществен интерес.

Сравнение на продукти