Историята на Вили Борисова

14.06.2023 15:08:22

Историята на Вили Борисова

В края на лятото миналата година Вили претърпява операция, след която й препоръчват да избере с какъв крем да третира белезите си.

Така попада на крем Витасин, който наистина е перфектен за справяне и заличаване на белези. Вече закупила кремчето ни, прочита, че е изключително подходящ и при случаи на псориазис

Мъжът на Вили страда от псориазис от 5-6 години. Пробвали различни методи за справяне - кортикостероиди, различни видове мазила, изписвани с рецепта, които изобщо не подобрили състоянието на мъжа й. Краката му в областта на прасците били покрити с рани, които за съжаление го принуждавали да носи дълги панталони и дънки през горещите летни дни. 

След като прочита, че нашият крем е подходящ за псориазис, започват третиране, без никакви очаквания.

Бавно и постепенно, с упоритост и търпение, забелязват, че има подобрение, а “вече с втората опаковка му мина”, разказва Вили, “Сега вече всичко е прекрасно”.

Така очаровани от страхотния ефект започват да го препоръчват -

“Казваме на всички, трябва да го знаят, а е и толкова евтин.”

Вили споделя, че доктори са им препоръчали лечение на псориазис чрез прилагане на инжекции, а всяка инжекция е на стойност 2000лв:

“С кремчето избегнахме инжекции за хиляди левове. Благодарим ви!”

Ние благодарим, семейство! За нас най-важното е било и винаги ще бъде да помагаме на хората! Благодарим на вас, че ни се доверявате, подкрепяте и препоръчвате на близки и приятели! Признателни сме и мотивирани да продължаваме да даваме най-доброто! 

За вас! Защото сме семейство!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Всички статии

Всички статии

Историята на Вили Борисова

Историята на Вили Борисова

В края на лятото миналата година Вили претърпява операция, след която й препоръчват да избере с какъв крем да третира белезите си.Така попада на крем Вита В края на лятото миналата година Вили претърпява операция, след която й препоръчват да избере с какъв крем да третира белезите си.Така попада на крем Вита 2023-09-26T09:25:49+03:00 Историята на Вили Борисова

<p><span style="font-weight: 400;">В края на лятото миналата година Вили претърпява операция, след която й препоръчват да избере с какъв крем да третира белезите си.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Така попада на крем Витасин, който наистина е перфектен за справяне и заличаване на белези. Вече закупила кремчето ни, прочита, че е <strong>изключително подходящ и при случаи на псориазис</strong>.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Мъжът на Вили страда от псориазис от 5-6 години. <strong>Пробвали различни методи</strong> за справяне - кортикостероиди, различни видове мазила, изписвани с рецепта, които изобщо не подобрили състоянието на мъжа й. Краката му в областта на прасците били покрити с рани, които за съжаление го принуждавали да носи дълги панталони и дънки през горещите летни дни.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">След като прочита, че нашият крем е подходящ за псориазис, започват третиране, без никакви очаквания.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Бавно и постепенно, с упоритост и търпение, забелязват, че има подобрение, а &ldquo;<strong>вече с втората опаковка му мина</strong>&rdquo;, разказва Вили, &ldquo;<strong>Сега вече всичко е прекрасно</strong>&rdquo;.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Така очаровани от страхотния ефект започват да го препоръчват - </span></p> <p class="text-aligncenter"><strong>&ldquo;Казваме на всички, трябва да го знаят, а е и толкова евтин.&rdquo;</strong></p> <p><span style="font-weight: 400;">Вили споделя, че доктори са им препоръчали лечение на псориазис чрез прилагане на инжекции, а всяка инжекция е на стойност 2000лв:</span></p> <p class="text-aligncenter"><strong>&ldquo;С кремчето избегнахме инжекции за хиляди левове. Благодарим ви!&rdquo;</strong></p> <p><span style="font-weight: 400;">Ние благодарим, семейство! За нас най-важното е било и винаги ще бъде да помагаме на хората! Благодарим на вас, че ни се доверявате, подкрепяте и препоръчвате на близки и приятели! Признателни сме и мотивирани да продължаваме да даваме най-доброто!&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">За вас! Защото сме семейство!</span></p>

Сравнение на продукти