Историята на Ваня Богданова

21.07.2023 15:24:36

Историята на Ваня Богданова

Ваня се определя като наш посланик. Така започна нашият разговор, а аз бях изключително благодарна и признателна от това начало. 

Ваня сподели на колко свои приятели, познати и не толкова познати е споделила за нашия крем, който винаги има в хладилника и се ползва от цялото семейство вече толкова много години:

Доказан, с много години, в моето семейство и не пропускам да го препоръчвам на всеки човек, споделил здравословен проблем!

Историята, която Ваня сподели с мен е всъщност история, свързана с дъщеря ѝ - Яница, която в ранна детска възраст страда от синузит. Изключително неприятно състояние, особено при малко дете и решават да пробват как нашият крем - Витасин - ще повлияе и така започват третиране:

Всяка вечер се пъха по едно зрънце, колкото грахче, във всяка ноздра. Разтрива се леко областта на синусите, за да се разтопи от телесната температура и за се задържи, в легнало положение. Така се отстраниха залежите, като се изхвърлят през носа, подобно на хрема.

Яница обобщава - “Излекувахте ми синузита като дете!”

А майка ѝ завършва историята с:

Вие сте истински лечители! Благодаря ви!

Ние благодарим! За доверието, за споделената история, няма по-прекрасно чувство от това, да знаеш, че даваш най-доброто за семейството си. 

Ще продължаваме да даваме най-доброто. За вас! Защото сме семейство!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Всички статии

Всички статии

Историята на Ваня Богданова

Историята на Ваня Богданова

Ваня се определя като наш посланик. Така започна нашият разговор, а аз бях изключително благодарна и признателна от това начало. Ваня сподели на колко сво Ваня се определя като наш посланик. Така започна нашият разговор, а аз бях изключително благодарна и признателна от това начало. Ваня сподели на колко сво 2023-07-21T15:27:21+03:00 Историята на Ваня Богданова

<p><span style="font-weight: 400;">Ваня се определя като наш посланик. Така започна нашият разговор, а аз бях изключително благодарна и признателна от това начало.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Ваня сподели на колко свои приятели, познати и не толкова познати е споделила за нашия крем, който винаги има в хладилника и се ползва от цялото семейство вече толкова много години:</span></p> <p></p> <blockquote> <p><i><span style="font-weight: 400;">Доказан, с много години, в моето семейство и не пропускам да го препоръчвам на всеки човек, споделил здравословен проблем!</span></i></p> </blockquote> <p></p> <p><span style="font-weight: 400;">Историята, която Ваня сподели с мен е всъщност история, свързана с дъщеря ѝ - Яница, която в ранна детска възраст страда от синузит. Изключително неприятно състояние, особено при малко дете и решават да пробват как нашият крем - Витасин - ще повлияе и така започват третиране:</span></p> <blockquote> <p><span style="font-weight: 400;">Всяка вечер се пъха по едно зрънце, колкото грахче, във всяка ноздра. Разтрива се леко областта на синусите, за да се разтопи от телесната температура и за се задържи, в легнало положение. Така се отстраниха залежите, като се изхвърлят през носа, подобно на хрема.</span></p> </blockquote> <p></p> <p><span style="font-weight: 400;">Яница обобщава - &ldquo;Излекувахте ми синузита като дете!&rdquo;</span></p> <p></p> <p><span style="font-weight: 400;">А майка ѝ завършва историята с:</span></p> <blockquote> <p><span style="font-weight: 400;">Вие сте истински лечители! Благодаря ви!</span></p> </blockquote> <p></p> <p><span style="font-weight: 400;">Ние благодарим! За доверието, за споделената история, няма по-прекрасно чувство от това, да знаеш, че даваш най-доброто за семейството си.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Ще продължаваме да даваме най-доброто. За вас! Защото сме семейство!</span></p>

Сравнение на продукти