Историята на Атанаска Пеева

10.07.2023 14:12:50

Историята на Атанаска Пеева

Днес разказвам историята на Атанаска, която ми сподели, че използва кремчетата ни от много време, но най-вече класическата версия на кремчето ни - този с жълтата капачка.

Кремчето ни е помогнало на цялото й семейство, както казва тя - “за много болежки - гъбички на ноктите, изгорено, ухапано от насекоми, при настинка за масаж…”

Атанаска даже третира болното си коляно в момента с нашия крем, след като са й били изписани множество различни лекарства и медикаменти - “може да не вярвате, но облекчава болките ми, само крем Витасин ми помага”.

Семейството им имат и кученце, което също третират с нашия крем - “когато има ранички ги мажем с крема и заздравява”!

Сестрата на Атанаска претърпява сериозна травма при падане - “мястото беше направо почерняло”. Започва третиране с кремчето, без никакви очаквания, не вярва, че ще има резултат. Но с упорито мазане остава изключително доволна, че синината и болката изчезват - “сега и сестра ми не остава без крема”!

Изключително съм благодарна на Атанаска за споделената история, както и за прекрасния коментар:

Много сме благодарни, че го има във всички аптеки, да сте живи и здрави да го правите и да помагате на хората! Бог да Ви Благослови, за доброто, което излиза от ръцете Ви! Благодаря Ви от сърце!

Всичко, което правим, го правим, за да помагаме на хората. За да помагаме на вас! Защото има смисъл! С всяка история, която ни разказвате се убеждаваме, че сме на правия път. И ще продължаваме да даваме най-доброто, да работим усилено и неуморно. За вас. Защото сме семейство!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Всички статии

Всички статии

Историята на Атанаска Пеева

Историята на Атанаска Пеева

Днес разказвам историята на Атанаска, която ми сподели, че използва кремчетата ни от много време, но най-вече класическата версия на кремчето ни - този с ж Днес разказвам историята на Атанаска, която ми сподели, че използва кремчетата ни от много време, но най-вече класическата версия на кремчето ни - този с ж 2023-09-26T09:25:49+03:00 Историята на Атанаска Пеева

<p class="text-alignjustify"><span style="font-weight: 400;">Днес разказвам историята на Атанаска, която ми сподели, че използва кремчетата ни от много време, но най-вече класическата версия на кремчето ни - този с жълтата капачка.</span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-weight: 400;">Кремчето ни е <strong>помогнало на цялото й семейство</strong>, както казва тя - &ldquo;за много болежки - гъбички на ноктите, изгорено, ухапано от насекоми, при настинка за масаж&hellip;&rdquo;</span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-weight: 400;">Атанаска даже третира болното си коляно в момента с нашия крем, след като са й били изписани множество различни лекарства и медикаменти - &ldquo;може да не вярвате, но облекчава болките ми, <strong>само крем Витасин ми помага</strong>&rdquo;.</span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-weight: 400;">Семейството им имат и кученце, което също третират с нашия крем - &ldquo;когато има ранички ги мажем с крема и заздравява&rdquo;!</span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-weight: 400;">Сестрата на Атанаска претърпява сериозна травма при падане - &ldquo;мястото беше направо почерняло&rdquo;. Започва третиране с кремчето, без никакви очаквания, не вярва, че ще има резултат. Но с упорито мазане остава изключително доволна, че синината и болката изчезват - <strong>&ldquo;сега и сестра ми не остава без крема&rdquo;</strong>!</span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-weight: 400;">Изключително съм благодарна на Атанаска за споделената история, както и за прекрасния коментар:</span></p> <p class="text-alignjustify"></p> <blockquote> <p class="text-alignjustify"><span style="font-weight: 400;">Много сме благодарни, че го има във всички аптеки, да сте живи и здрави да го правите и да помагате на хората! Бог да Ви Благослови, за доброто, което излиза от ръцете Ви! Благодаря Ви от сърце!</span></p> </blockquote> <p class="text-alignjustify"></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-weight: 400;">Всичко, което правим, го правим, за да помагаме на хората. За да помагаме на вас! Защото има смисъл! С всяка история, която ни разказвате се убеждаваме, че сме на правия път. И <strong>ще продължаваме да</strong> <strong>даваме най-доброто</strong>, да работим усилено и неуморно. <strong>За вас. Защото сме семейство!</strong></span></p>

Сравнение на продукти