Историята на Антония Белчева

18.08.2023 14:56:21

Историята на Антония Белчева

Днес ще разкажа историята на Антония Белчева. Или по-скоро тя самата ще сподели:

"

Това е добрият вълшебник крем Витасин. 

Създаден по стара семейна рецепта от Родопите, той е безценен помощник при всякакви кожни проблеми и ситуации. Това чудодейно мехлемче го открих го случайно преди много години. Тогава моята майка (диабетик е) беше претърпяла инцидент и беше получила сериозно изгаряне. Тогава лекарката ни препоръча този мехлем Витасин. Правихме превръзка с този мехлем по препоръка на лекарката. Раната от изгарянето заздравя бързо. По този начин Витасин спаси крака на майка ми от гангрена (тъй като тя е диабетичка) и дори и белег не й остана.

След този случай в моя дом аз винаги имам в хладилника Витасин и го съм го използвала при всякакви ситуации. Той е една истинска мини-аптека и един от моите фаворити. Помагал ми е в много случаи и при много проблеми.

Страдам от студова алергия и през зимата понякога ми се нацепват ръцете и е много болезнено. Затова използвам Витасин за намазване на ръцете и съм много доволна от неговия ефект. Ръцете ми се заглаждат и нацепването изчезва. Ползвала съм го за напукани пети,за слънчево изгаряне, за алергичен обрив, ухапване от комари,ужилване от оса и тн. 

Спасявал ни е неведнъж и затова го препоръчвам с две ръце

"

Антония, Вашите думи ни накараха да изпитаме истински прилив на благодарност - за това, че имаме изключителната привилегия да създаваме продукт, който помага на Вас и Вашето семейство! Благодарност към Вас, че споделихте историята си с нас! 

Благодарност към всички вас, които ни подкрепяте всеки ден!

Винаги може да разчитате на нас!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Всички статии

Всички статии

Историята на Антония Белчева

Историята на Антония Белчева

Днес ще разкажа историята на Антония Белчева. Или по-скоро тя самата ще сподели:Това е добрият вълшебник крем Витасин. Създаден по стара семейна рецеп Днес ще разкажа историята на Антония Белчева. Или по-скоро тя самата ще сподели:Това е добрият вълшебник крем Витасин. Създаден по стара семейна рецеп 2023-09-26T09:25:49+03:00 Историята на Антония Белчева

<p>Днес ще разкажа историята на Антония Белчева. Или по-скоро тя самата ще сподели:</p> <p><span style="font-size: 14pt;"><strong>"</strong></span></p> <p>Това е добрият вълшебник крем Витасин.&nbsp;</p> <p><span style="font-weight: 400;">Създаден по стара семейна рецепта от Родопите, той е безценен помощник при всякакви кожни проблеми и ситуации. Това <strong>чудодейно мехлемче</strong> го открих го случайно преди много години. Тогава моята майка (диабетик е) беше претърпяла инцидент и беше получила сериозно изгаряне. Тогава лекарката ни препоръча този мехлем Витасин. Правихме превръзка с този мехлем по препоръка на лекарката. <strong>Раната от изгарянето заздравя бързо</strong>. По този начин Витасин спаси крака на майка ми от гангрена (тъй като тя е диабетичка) и <strong>дори и белег не й остана</strong>.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">След този случай в моя дом аз <strong>винаги имам в хладилника Витасин</strong> и го съм го използвала при всякакви ситуации. Той е една истинска мини-аптека и един от моите фаворити. Помагал ми е в много случаи и при много проблеми.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Страдам от <strong>студова алергия</strong> и през зимата понякога ми се нацепват ръцете и е много болезнено. Затова използвам Витасин за намазване на ръцете и съм <strong>много доволна от неговия ефект</strong>. Ръцете ми се заглаждат и нацепването изчезва. Ползвала съм го за напукани пети,за слънчево изгаряне, за алергичен обрив, ухапване от комари,ужилване от оса и тн.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Спасявал ни е неведнъж и затова го <strong>препоръчвам с две ръце</strong>.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 14pt;"><strong>"</strong></span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Антония, Вашите думи ни накараха да изпитаме истински прилив на благодарност - за това, че имаме изключителната привилегия да създаваме продукт, който помага на Вас и Вашето семейство! Благодарност към Вас, че споделихте историята си с нас!&nbsp;</span></p> <p>Благодарност към всички вас, които ни подкрепяте всеки ден!</p> <p><strong>Винаги може да разчитате на нас!</strong><br /><br /></p>

Сравнение на продукти